Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Έκτορας Απέργης Λερναία Ύδρα Εκδόσεις Πνοή




Ο Έκτορας Απέργης τοποθετεί χρονικά το βιβλίο του στην εποχή των μνημονίων που οι αλλαγές στο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα είναι πολλές. Επικρατεί η αβεβαιότητα, το άγχος και ο φόβος για το αύριο. Η «Λερναία Ύδρα» είναι μία τρομοκρατική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί από αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να χτυπήσουν το σαθρό πολιτικό γίγνεσθαι. Η δολοφονία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κινητοποιεί τον τύπο και την κυβέρνηση. Ο έγκριτος δημοσιογράφος Πέτρος Νικολαΐδης αναλαμβάνει να ρίξει φως στα γεγονότα που έχουν οδηγήσει σε αυτόν τον αναβρασμό. Ποια είναι τα κίνητρα και ο σκοπός τους; Ποια προσωπικά συμφέροντα υπάρχουν πίσω από τις δολοφονίες επιφανών προσώπων της πολιτικής;

Ένα καταιγιστικό και γρήγορο πολιτικό μυθιστόρημα με στοιχεία αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο συγγραφέας μας μυεί στα σκοτεινά γρανάζια της πολιτικής που οι δολοπλοκίες και τα παιχνίδια εξουσίας άλλους τους βγάζουν κερδισμένους και άλλους ζημιωμένους. Μου άρεσε η αμεσότητα της γραφής του, οι γρήγορες εναλλαγές στα γεγονότα και τα μηνύματα που περνάει.

Αξίζει να το διαβάσετε αυτό το βιβλίο γιατί θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα από την καθημερινότητα που βιώνουμε σε πολλά επίπεδα όπως είναι το εργασιακό, το πολιτικό αλλά και ο τρόπος που φιμώνετε η αλήθεια στην δημοσιογραφία και πώς οι ειδήσεις μπορούν να διαστρεβλωθούν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα υψηλά ιστάμενων προσώπων.

Αναζητήστε το και καλή ανάγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου